Siljagruppen Arbetshälsan söker läkare och undersköterska

Siljagruppen Arbetshälsan söker läkare

Siljagruppen Arbetshälsan är mellersta och nordvästra Dalarnas största företagshälsa. Vi har funnits sedan1994 och vi stöttar såväl stora som små företag och organisationer och deras anställda i sitt främjande, förebyggande och efterhjälpande arbetsmiljö- och hälsoarbete. Mottagningar finns i Mora, Rättvik, Leksand och Vansbro men vi arbetar också ute hos våra kunder. Vi levererar företagshälsovård inom kommunerna Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik, Leksand och Vansbro. Hos oss arbetar läkare, medicinsk sekreterare, företagssköterskor, beteendevetare, fysioterapeuter/ergonomer, arbetsmiljöingenjörer och organisationskonsulter. Vi söker nu ytterligare en läkare till vårt team. 

Som läkare hos Siljagruppen är du en nyckelperson för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Det innebär att du kommer att arbeta med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, rehabilitering och medicinska bedömningar. Du kommer att vara en viktig medicinsk funktion i vårt interna arbete.

Vi söker dig som är legitimerad läkare, gärna dig som är specialist inom allmänmedicin eller med erfarenhet/specialistinriktning företagshälsovård men det är inget krav. Vi ser att du trivs med att arbeta med andra i ett team och med kundkontakter. Vi tänker att du är en person som har intresse att se sambandet mellan arbete, fritid och livssituation, och vill arbeta tillsammans med arbetsgivare och medarbetare för en hälsofrämjande arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig:
En arbetsplats med olika kompetenser där vi arbetar tillsammans i team för att möta kundernas behov. Möjlighet att påverka arbetssätt och strukturer. Avgränsade uppdrag och trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling inom en spännande bransch. Tjänsteformen är flexibel efter överenskommelse.

Ansökan senast den 31 augusti 2022 till tore@siljagruppen.se

För mer information vänligen kontakta Tore Gustavsson, VD, 070-651 77 45

 

Siljagruppen Arbetshälsan söker undersköterska/mottagningssköterska

Siljagruppen Arbetshälsan utökar sin verksamhet och söker nu undersköterska med mottagningsvana till vår verksamhet med placering i första hand i Mora.  Som undersköterska hos oss erbjuds du ett varierande arbete som mottagningssköterska med bland annat provtagningar, hörseltester, drogtester, administration samt att assistera våra läkare och företagssköterskor. I tjänsten ingår också receptionstjänst.

Vem är du? Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har några års erfarenhet av yrket, gärna från mottagningsverksamhet och helst inom företagshälsovård. Meriterande är att du är van vid att ha datorn som arbetsredskap, att du har har arbetat med datajournaler och att du har ett genuint intresse för service, människor, deras hälsa och arbetsmiljö.

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, ergonomisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens. Samtidigt är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med många olika kompetenser där vi arbetar tillsammans i team för
att möta kundernas behov. Möjlighet att påverka arbetssätt och strukturer. Avgränsade uppdrag och trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling inom en spännande bransch. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till kontorstid.

Ansökan senast den 31 augusti 2022 till tore@siljagruppen.se

För mer information vänligen kontakta Tore Gustavsson, VD, 070-651 77 45

Delar av Siljagruppen/Adlevas personal i samband med arbetsplatsträff i Kättbo 2022-06-07