Siljagruppen Arbetshälsan söker sköterska

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag och har en roll som kundansvarig med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, ergonomisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens. Samtidigt är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser. Arbetet innebär också att agera stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso-, arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet som distriktssköterska eller med erfarenhet/specialistinriktning företagshälsovård men det är inget krav. Du behöver dock ha erfarenhet och ha arbetat som sjuksköterska under flera år. Du trivs med att arbeta med andra i ett team och med kundkontakter. Vi tänker att du är en person som har intresse att se sambandet mellan arbete, fritid och livssituation, och vill arbeta tillsammans med arbetsgivare och medarbetare för en hälsofrämjande arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med många olika kompetenser där vi arbetar tillsammans i team för att möta kundernas behov. Möjlighet att påverka arbetssätt och strukturer. Avgränsade uppdrag och trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling inom en spännande bransch. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till kontorstid.

Ansökan senast den 31 oktober till tore@siljagruppen.se

För mer information vänligen kontakta Tore Gustavsson, VD, 070-651 77 45

www.siljagruppen.se