Siljagruppen Arbetshälsan söker läkare

Som läkare hos Siljagruppen är du en nyckelperson för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Det innebär att du kommer arbeta med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, rehabilitering och medicinska bedömningar. Du kommer vara en viktig medicinsk funktion i vårt interna arbete.

Vi söker dig som är legitimerad läkare, gärna dig som är specialist inom allmänmedicin eller med erfarenhet/specialistinriktning företagshälsovård men det är inget krav. Vi ser att du trivs med att arbeta med andra i ett team och med kundkontakter. Vi tänker att du är en person som har intresse att se sambandet mellan arbete, fritid och livssituation, och vill arbeta tillsammans med arbetsgivare och medarbetare för en hälsofrämjande arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig:
En arbetsplats med olika kompetenser där vi arbetar tillsammans i team för att möta kundernas behov. Möjlighet att påverka arbetssätt och strukturer. Avgränsade uppdrag och trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling inom en spännande bransch. Tjänsteformen är flexibel efter överenskommelse.

Sök senast den 31 oktober. Skicka till tore@siljagruppen.se

För mer information vänligen kontakta Tore Gustavsson, VD, 070-651 77 45

www.siljagruppen.se